Menu

Landal Stroombroek

Landal Stroombroek ligt in een omgeving van oerbossen, Middeleeuwse dorpen, kastelen en landerijen. In de buurt van het park liggen ook diverse steden. Het vakantiepark heeft een grote recreatieplas en een kabelwaterskibaan. Ontspannen kunt u in wellnesscenter Palestra.

Accommodaties

Op vakantiepark Landal Stroombroek vindt men 18 diverse accommodaties. Accommodaties van 2 tot 6 personen en voorzien van alle gemakken. Alle bungalow zijn vrijstaand en zijn 60 tot 80 m2 groot. Voor gezinnen met kleine kinderen zijn er speciale kinderbungalows. En bent u een eigenaar van een hond die u graag wilt meenemen? Ook daar zijn speciale bungalows voor inclusief hondenmand en hondenbench. Wilt u graag wat extra luxe? Kies dan voor één van de wellnessbungalows met sauna en sunshower. Is er iemand uit jullie gezelschap die wat minder goed ter been is? Dan kiest u voor de ”bungalow extra toegankelijk”. Deze bungalow is geschikt voor gasten met een lichamelijke beperking. Zo is de bungalow volledig drempelvrij, is de deurbreedte minimaal 90 cm en is er een oprijplank aanwezig. Met welk gezelschap u dus komt, er is voor ieder een geschikte bungalow op dit vakantiepark in Braamt!

Faciliteiten

Tijdens uw verblijf kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten die dit park biedt. Op het park is er een Wellnesscenter aanwezig voor een lekker dagje ontspannen. Of neem een beautybehandeling zoals een lichaamsmassage of gezichtsbehandeling. Tussen de saunarondes en beautybehandelingen door kunt u in ons eigentijds, fris en sfeervol restaurant genieten van een heerlijke lunch of smakelijk diner.

De kids kunnen zorgeloos spelen in de zandbak, lekker schommelen in de speeltuin of springen op de airtrampoline. De oudere kinderen gaan voor de Landal Adventure Game of springen op de beweegtegels. Probeer ook The Case Escape koffer voor in de bungalow. Er is geen kans om je te vervelen met attractiepark Het Land van Jan Klaassen om de hoek. Tevens kunnen ze lekker spetteren in en waterpret beleven in het zwembad! Ook is er de kans om met onze eigen mascotte Bollo op de foto te gaan of gaan ze lekker knutselen bij de kidsclub.

Wilt u zelf ook lekker actief bezig zijn? Genoeg te doen! Bijvoorbeeld tafeltennis, een potje poolbiljart of bowlen. In de zomervakantie worden de meeste outdoor activiteiten georganiseerd in samenwerking met Markant Outdoorcentrum, dat naast het park ligt.

Ook leent vakantiepark Landal Stroombroek zich voor prachtige wandelingen of fietstochten in de omgeving. Dus trek uw wandelschoenen aan of huur een fiets op het park! De lange afstandsroute ‘Montferlandse Toppen Wandelroute’ verbindt de 18 Montferlandse heuvels en biedt gevarieerde wandelroutes welke in gedeeltes gelopen kan worden.

Na een actief of ontspannen dagje is het ook tijd om uw maag te vullen. Voor een drankje bij het haardvuur of een ontspannen diner komt u naar Timber’s Brasserie. De kinderen kunnen kiezen wat ze willen bij het Bollo buffet. Geniet van een ijsje op het terras aan het meer. Gasten van Palestra beauty & wellness hebben de beschikking over een apart restaurant waar u kunt genieten van een maaltijd in uw badjas. Geen zin om te koken? Haal dan een lekkere snack in de Smulgaard. Of wanneer u wel even lekker in de bungalow wilt blijven met uw eigen gezelschap en toch de keukenprins(es) wilt uithangen, kunt u boodschappen doen bij de parkshop.

De omgeving

Er is zoveel te beleven: natuur, cultuur, maar ook actie. Ga waterskiën op de recreatieplas, wandel met onze wandelgids langs het prachtige kasteel in ‘s-Heerenberg en ontdek de stuwwal uitkijktoren in het Bergherbos. Klimmen, kanoën en ravotten kan bij Markant Outdoor naast het park. Het veelzijdige Doetinchem staat garant voor een fijne dag naar de stad. Bezoek een museum of geniet na het shoppen op een terras. Vanuit het park bent u ook zo in Duitsland. Bezoek een van de culturele steden of ontdek de prachtige natuur.

Contact

Landal Stroombroek
Landweerswal 2
7047 CE Braamt
0314-399800
www.landal.nl

TIPS voor vakantieparken in de omgeving van Braamt;