Menu

Voetbalmuseum Home of Football

Voetbalmuseum

Het is 1 van de populairste sporten in Nederland; voetbal. Speciaal voor deze sport is er in Braamt een Voetbalmuseum opgebouwd.

Het museum is volledig ingericht met voetbalgerelateerde items zoals onder andere vaantjes, munten, speldjes, voetballen, sjaals, shirts, boeken, schoenen en tijdschriften. Je kunt zelfs luisteren naar allerlei bekende geluidsfragmenten en kijken naar allerlei bekende voetbalbeelden van de 70-er jaren tot nu. Fred Baars kan u vele leuke anekdotes vertellen, die bij zijn voetbalreizen horen. Bijna 50 jaar verzamelen levert heel veel moois op voor de voetballiefhebber en zeker voor fans van Oranje, Louis van Gaal,  De Graafschap, Vitesse, Feijenoord, Liverpool, Fc Barcelona, Cruyff, Ajax, Schalke 04, Brazilië en Pelé ! Voor de voetballiefhebber is het voetbalmuseum een echte aanrader! Ook al omdat de stichting Home of Football een vrije gift vraagt aan de bezoeker en het totaal van de vrije giften voor 50% naar de stichting Spieren voor Spieren gaat en de andere 50 % naar het andere goede doel, de stichting Bergh in het Zadel voor kankerbestrijding.

U kunt u een rondleiding krijgen van circa 1.5 uur. Eigenaar Fred Baars zal u de voetbalattributen laten zien en de daarbij behorende mooie voetbalverhalen vertellen. Om u als bezoeker een mooie herinnering mee naar huis te geven, is het toegestaan om foto’s te maken.

Openingstijden
Informatie over de openingstijden kunt u vinden op de website; homeoffootball.info. Voor het krijgen van een rondleiding kunt u een afspraak maken op de website.

Contactgegens
Heuvelwijk 10
7047CJ Braamt
www.homeoffootball.info